Paste integrale cu urzici si gorgonzola

de monicamarton in Spaghete, 9 Sep 2015 | 687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 de grame de paste integrale sau orice alt fel de paste;
  • 120 de grame de gorgonzola;
  • 100 de ml de frişcă pentru gătit;
  • 250 de grame de urzici;
  • 50 de grame de leurdă;
  • 10 cm dintr-un praz;
  • 60 de grame de nucă;
  • o jumătate de legătură de mărar;
  • 12 boabe de piper roşu;
  • un praf de sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste integrale cu urzici si gorgonzola:

Preparare: Puneţi apă la fiert, adăugaţi un praf de sare, iar, când fierbe apa, adăugaţi pastele pe care le fierbeţi al dente, conform instrucţiunilor oferite de producător pe pachet Într-o cratiţă puneţi frişca pentru gătit, adăugaţi gorgonzola sfărâmată şi le lăsaţi pe foc până se apropie de temperatura de fierbere.


Spălaţi, între timp, urzicile, leurda, prazul, mărarul; tocaţi grosier leurda, prazul şi urzicile, mărunţiţi nuca şi tocaţi mărunt mărarul.


Adăugaţi în cratiţa de pe foc, în amestecul de gorgonzola cu frişca care dă să fiarbă, nucile mărunţite, leurda, prazul şi urzicile tocate. Amestecaţi ingredientele timp de trei minute, la foc mic, cu un praf de sare. Scurgeţi pastele de apă şi le adăugaţi şi pe ele în cratiţă; amestecaţi compoziţia încă un minut, apoi le luaţi de pe foc, le aşezaţi în cratiţă şi le asezonaţi cu mărar şi piper roşu.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste integrale cu urzici si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

deyutzky 1

09.09.2015, 16:08

imi plac pastele, insa cu urzici inca nu le-am incercat interesanta combinatia!

Panacris 1

09.09.2015, 20:34

MotanLaOale 1

10.09.2015, 08:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle verzi cu pui si mazare