Paste la cuptor

de Adele in Paste, 13 Sep 2014 | 2940 vizualizari

 

Ceva rapid si gustos ...asta in cazul in care va plac pastele :D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste .
  • 100 gr ricotta/urda.
  • 100 gr branza feta.
  • 3 linguri parmezan ras.
  • 1 ou.
  • sare.
  • piper.
  • 10 gr unt.
  • 100 gr pancetta/sunca. afumata.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Pentru inceput se pune o oala cu apa si sare pe foc ,cand da in clocot punem pasta si o lasam la fiert 10 minute.

Intr-un vas se amesteca ricotta cu branza feta ,parmezanul ras si oul,se potriveste de sare si piper dupa care se adauga pastele fierte si se amesteca totul bine.Se pune intr-o tava unsa cu unt.Deasupra punem cuburille de pancetta .Pentru 15 minute la 180°.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor, cu telemea si carnati afumati