Paste la cuptor cu ou si branza

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 2180 vizualizari

 

Am gustat multe feluri de paste in diferite combinatii , dar cel mai mult imi plac cele cu telemea sarata , pentru ca au un gust aparte!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste ( macaroane )
  • 250 gr telemea de vaca
  • 3 oua
  • o ruda carnat proaspat
  • unt pentru uns tava
  • ulei pentru prajit carnatul
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu ou si branza:


  1. Pregatim o oala cu apa in care adaugam putina sare , si dam la foc mare pana apa a clocotit ;

  2. Adaugam pastele si lasam 10-15 minute pana acestea au fiert ;

  3. Strecuram de apa ; Trecem pastele printr-un jet de apa rece ;

  4. Ungem tava de cuptor cu unt ;

  5. Batem cele 3 oua cu un praf de sare ;

  6. Branza o dam pe razatoare ;

  7. Carnatul il crestam ;

  8. Pregatim o tigaie cu putin ulei si dam la incins ; Punem carnatul si lasam la prajit pe ambele parti ; Cand e gata , il taiem feliute ;

  9. Condimentam pastele cu sare si piper dupa gust ;

  10. Asezam un rand de paste in tava peste care turnam jumatate din ouale batute ;

  11. Asezam un rand de carnat peste care punem paste , ou batut si branza ;

  12. La sfarsit adaugam carnatul ramas si dam la cuptorul preincalzit la 200 gr pentru cca 30 de minute ;


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune altfel de carne sau afumatura , dupa preferinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu ou si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bunica 1

11.09.2014, 16:18

Bune trebuie sa fie!

Andreea Caroline 1

11.09.2014, 16:33

Delicioase

robert_badica 1

11.09.2014, 17:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne gigante Amaliatta