Paste la cuptor cu piept de pui si legume

de Alina26 in Fusilli, 26 Iun 2013 | 13593 vizualizari

 

Pentru ca faceam mereu aceiasi pasta,cu dovlecei si piept de pui,.. ....m-am suparat si le-am pus pe toate intr-o tava....am pus putina mozzarella,si parmezan ras,le-am dat la cuptor.......si ia sa vedeti ce a iesit!!!

 

INGREDIENTE

  • 250g pasta(fusilli)
  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 rosie
  • 300g piept de pui
  • 200g mozzarella
  • 100g parmezan ras
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu piept de pui si legume:

1.Am pus apa la fiert cu sare.Cand a inceput sa fiarba am adaugat pasta.Cand s-a fiert am clatit-o cu apa rece si am lasat-o la scurs.

2.Intre timp am spalat pieptul de pui,l-am taiat bucatele mici circa 2 cm si le-am pus la prajit in putin ulei de masline,cu putina sare si piper.

3.Intr-o tigaie grill am facut un dovleac.Celalalt l-am taiat cubulete.Rosia am taiat-o felii de 3 mm si apoi in patru.Am taiat si mozzarella cubulete.

4.Intr-un bol am pus pasta cu pieptul de pui si am mestecat.Apoi am adaugat dovleceii,rosia,mozzarella(lasati cateva cuburi sa puneti deasupra),parmezan,origano,busuioc,sare,piper si am mestecat.

5.Am pus totul intr-o tava,pe deasupra am pus mzzarella ramasa,am mai presarat putin parmezan ras si am dat la cuptor pentru 15-20 de minute la 180°,pana s-a topit si s-a rumenit mozzarella.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si cascaval in loc de mozzarella.

2

Puteti pune ciuperci in loc de dovlecei,vinete.....

3

Puteti folosi orice fel de pasta,scurta sa fie,eu fusilli aveam in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui si smantana