Paste la cuptor cu smantana si mozzarella

de T I M E A in Paste, 3 Mar 2015 | 19689 vizualizari

 

Cand fac ceva cu branzeturi clar nu va pot spune eu personal daca e mancarea gustoasa, dar daca se mananca rapid si sunt laudata inseamna ca ceea ce am facut am facut bine :)).

 

INGREDIENTE

  • aprox 200 gr paste diverse (eu am folosit niste melcisori amestecati cu paste patrate si ondulate)
  • 1 ou
  • 4 linguri smantana
  • 1 bila de mozzarella (125 gr)
  • 4 felii de sunca sau salam cu sunca
  • un pic de sare
  • un pic de piper
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu smantana si mozzarella:

Inainte de toate, fierbem pastele in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Strecuram pastele, le trecem pe sub un jet de apa rece, lasam sa se scurga apa de pe ele, apoi le punem intr-un vas rezistent la caldura care urmeaza sa fie pus la cuptor.

Intr-un bol batem oul cu smantana si adaugam un pic de sare si piper.

Sunca o taiem bucatele iar mozzarella, jumatate o taiem bucati mici si cealalta parte o feliem.

Amestecam pastele cu bucatile de sunca si mozzarella si cu putin busuioc uscat si  turnam peste ele oul batut cu smantana.

Asezazam feliile de mozzarella deasupra si presaram busuioc uscat.

Rosiile le intepam cu un cutit si le asezam peste paste.

Dam tava la cuptor timp de 20 min la cuptor la 180 de grade.

TIPS-URI

1

Puteti adauga alte ierburi daca nu va place busuiocul

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza