Budinca de spirale cu cascaval si telemea

de dakris in Paste, 22 Feb 2013 | 5849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spirale
  • cca 200 g telemea
  • 4 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 100 ml lapte
  • busuioc, oregano
  • 50 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de spirale cu cascaval si telemea:

Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, se trec sub un jet de apa rece, apoi se scurg.

Intr-un bol se amesteca telemeaua rasa, smantana, laptele, condimentele si ouale batute, apoi se adauga si pastele scurse, se amesteca bine si se toarna intr-un vas de yena uns cu ulei sau unt. Deasupra se rade un strat de cascaval.


Se introduce in cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu pana se auresc marginile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de spirale cu cascaval si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

AdriiAdi 1

23.02.2013, 00:41

bun :-D

dakris 1

23.02.2013, 09:22

Multumesc, Rocsi si Zamfira!

dakris 1

23.02.2013, 09:22

Va multumesc tuturor pt aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza