Paste "Osso Buco" umplute cu carne

de violeta30 in Paste, 29 Mar 2016 | 404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste tubulare
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • 400 gr rosii in bulion
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 gr cascaval
  • 1 cana de apa
  • vegeta sau delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "Osso Buco" umplute cu carne:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.


Curatam ceapa, o spalam si o tocam cubulete. Punem la prajit in 2-3 linguri de ulei pana devine sticloasa, adaugam carnea tocata si amestecam bine. Cand e aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam 3/4 din rosiile in bulion. Lasam la fiert pana scade binisor lichidul.


Umplem pastele tubulare, cu ajutorul unei lingurite, amestecul de carne si le asezam in tava in picioare. Cand am terminat de asezat adaugam apa cu putina vegeta, imprastiem restul de rosii in bulion peste pastele umplute, apoi presaram cascavalul intr-un strat generos. Dam la cuptor pana capata o culoare aurie.


Se serveste cu mare pofta !

 

TIPS-URI

1

Pastele tubulare le gasiti la Kaufland. Eu le-am primit de Craciun si nu stiam ce sa fac cu ele. Am avut o idee excelenta. Au iesit nemaipomenite ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "Osso Buco" umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

30.03.2016, 13:36

MotanLaOale 1

31.03.2016, 14:50

noiinbucatarie 1

06.04.2016, 16:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste salami