Paste si fasole in stil Venetian

de aura78 in Supe/Ciorbe, 23 Feb 2014 | 996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g de fasole uscata
  • 1 ceapa 
  • 1 crenguta de rozmarin "inchisa" intr-un saculet din tifon curat
  • scortisoara dupa gust
  • 200 g de pasta scurta 
  • 2 linguri de ulei de masline 
  • parmigiano reggiano ras
  • o lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste si fasole in stil Venetian:

Pune fasolea in apa 12 ore inainte de a o pregati .Elimina apa si pune-le la fiert cu ceapa taiata marunt si rozmarin.


Cand au fiert ,scoate rozmarinul .O parte din fasolea fiarta , ( un sfert) fa-o pireu.Adaug-o din nou la oala cu fasolea ramasa si adauga putina apa ,cat este nevoie ,pentru a avea consistenta unei supe.


Adauga scortisoara dupa gust .Cand incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .


Cand pasta este facuta adauga uleiul si parmigiano ras .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste si fasole in stil Venetian" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Alexandra Burz 1

23.02.2014, 15:21

MotanLaOale 1

23.02.2014, 15:51

Rocsi 1

23.02.2014, 19:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu sos de arahide - reteta africana

ieri la 22:05

Tort cu crema de ness si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 21:40

CIORBA DE IED CU LEUSTEAN

ieri la 21:34