Supa nemteasca

de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 5355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de gaina
  • morcov 
  • ceapa
  • cartof
  • telina 
  • sare
  • PT GALUSTI
  • 4 linguri de gris
  • 2 oua
  • 100 gr branza de vacuta
  • unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa nemteasca:

Fierbem carnea bine, apoi adugam legumele taiate buc mai mari se drege cu sare


Galuste: batem cele doua oua dupa care in ploaie adaugam grisul si branza , galustele se fierb separat in apa cu unt .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa nemteasca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (9)

Bucataras Dragos 1

12.12.2009, 19:51

super! am sa incerc si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu omleta