Ciorba de cartofi

de delia64 in Supe/Ciorbe, 22 Iun 2013 | 1285 vizualizari

 

Este o ciorba usor de facut si tare gustoasa si hranitoare .
Am avut si zer de oaie care a dat un gust nepaipomenit ciorbitei mele .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 2 cepe
  • 2 ardei kapia de la congelator
  • un os afumat
  • patrunjel verde
  • zer de oaie
  • smantana
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • tarhon
  • leustean
  • ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Punem osul afumat la fiert , cand da in clocot aruncam apa si punem alta curata lasand sa fiarba incet . Intre timp curatam cartofii , ceapa , morcovul , si telina le spalam si le taiem cubulete si le punem in oala .


Taiem ardeiul cubulete si il punem sa fiarba .


Adaugam zerul de oaie amestecand mereu .


Taiem patrunjelul si leusteanul , tarhonul [il am conservat in otet la borcan ] si le adaugam in oala , sarea si piperul dupa gust , mai lasam sa dea cateva clocote si ciorba este gata .


Servim cu smantana si ardei iuti .


Pofta buna !!!





 

TIPS-URI

1

zerul de oaie da un gust acrisor ciorbei

2

tarhonul si leusteanul dau o aroma de primavara ciorbitelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

22.06.2013, 20:53

Tare buna!

delia64 1

23.06.2013, 13:47

crisulina draga si la mine se mananca ciorba zilnic

delia64 1

23.06.2013, 13:48

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu smantana