Ciorba de spanac cu bors

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 13 Iul 2010 | 7583 vizualizari

 

e grozava si chiar nu am facut de mult timp..................am papat pe rupte,copii au strambat putin din nas ,dar au papat

 

INGREDIENTE

  • spanac 500 g
  • 1 caciulie usturoi
  • 3-4 linguri ulei masline
  • 2 oua
  • 300 smantana
  • 1 litru de bors casa
  • 1 canita de orez
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu bors:

Se curata spanacul si se taie.


Usturoiul se zdrobeste apoi se caleste 2 minute in ulei dupa care se pune spanacul si se mai caleste 3-4 minute apoi punem apa si sare,se lasa sa fiarba 10 minute apoi se pune orezul se mai lasa 7-8 minute sa fiarba iar apoi se pune borsul se da 2 clocote apoi se stinge focul.


Ouale se bat bine cu smantana apoi dupa ce ciorba s-a racorit putin se pune smantana peste ciorba si se amesteca bine.


Este o ciorba grozava atat calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (10)

nadina73 1

16.07.2010, 18:20

asa e madi daca nu ma insel si tu parc ai facute super buna

nadina73 1

16.07.2010, 18:20

laly iti trimit intr-un termos ce zici?

nadina73 1

16.07.2010, 18:21

asa e corina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a ` la grec`