Ciorba de spanac cu bors

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 13 Iul 2010 | 8712 vizualizari

 

e grozava si chiar nu am facut de mult timp..................am papat pe rupte,copii au strambat putin din nas ,dar au papat

 

INGREDIENTE

  • spanac 500 g
  • 1 caciulie usturoi
  • 3-4 linguri ulei masline
  • 2 oua
  • 300 smantana
  • 1 litru de bors casa
  • 1 canita de orez
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu bors:

Se curata spanacul si se taie.


Usturoiul se zdrobeste apoi se caleste 2 minute in ulei dupa care se pune spanacul si se mai caleste 3-4 minute apoi punem apa si sare,se lasa sa fiarba 10 minute apoi se pune orezul se mai lasa 7-8 minute sa fiarba iar apoi se pune borsul se da 2 clocote apoi se stinge focul.


Ouale se bat bine cu smantana apoi dupa ce ciorba s-a racorit putin se pune smantana peste ciorba si se amesteca bine.


Este o ciorba grozava atat calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

16.07.2010, 18:20

asa e madi daca nu ma insel si tu parc ai facute super buna

nadina73 1

16.07.2010, 18:20

laly iti trimit intr-un termos ce zici?

nadina73 1

16.07.2010, 18:21

asa e corina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de gaina