Paste spirale cu sos de carne si tomate

de retete bune in Paste, 30 Mar 2015 | 2359 vizualizari

 

Ce imi place la paste,este ca se fac foarte repede si sunt foarte gustoase !

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc sau vita ,
  • o cutie 240 gr de rosii taiate cubulete in suc de rosii
  • o ceapa,un morcov mai mic ,
  • sare ,piper,delikat,
  • oregano,
  • o lingurita boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste spirale cu sos de carne si tomate:

Punem intr-o oala apa cu o lingurita de sare la fiert pentru paste iar intre timp ne ocupam de sos. Punem intr-o cratita un pic de ulei cat sa puteti cali ceapa pe care ati taiat-o marunt impreuna cu morcovul curatit si razalit prin razatoarea cea mica.Dupa ce s-au calit putin adaugam si carnea tocata si amestecam pana se deschide la culoare carnea pe urma adaugam si condimentele impreuna cu conserva de rosii si 500 ml de apa.Daca vi se pare ca apa este prea putina puteti sa mai adaugati ,lasam sa fiarba in jur de 20 de minute sau cat vreti de gros sa ramana sosul.

 

TIPS-URI

1

Puteti razui si parmezan deasupra !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste spirale cu sos de carne si tomate" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

31.03.2015, 08:43

Geanina87 1

31.03.2015, 09:04

Rocsi 1

31.03.2015, 11:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton si lamaie