Paste(spirale)cu sos din sunculita afumata

de maxion in Paste, 29 Mar 2011 | 4631 vizualizari

 

ceva rapid de preparat si gustos

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste(spirale)
  • 200 gr sunculita afumata (cuburi)
  • 1 ciapa potrivita
  • 1/2 ardei gras
  • 1 morcov
  • 250 ml pasta de tomate
  • condimente(vegeta,piper,rosmarin,origano,busuioc)
  • parmezan italian razuit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste(spirale)cu sos din sunculita afumata:

pregatim pastele : punem o oala cu 1,5 litri de apa cu o lingurita de sare la fiert.


In timp ce fierbe apa pregatim sunculita afumata o punem la prajit intr-un pic de ulei de masline si curatam legumele. Ceapa o tocam fideluta, mmorcovul si ardeiul cubulete, (dar sa fim atenti la sunculita sa nu se arda).


A, scuze... sa nu uitam de apa care fierbe pentru paste. Daca a fiert, punem pastele si le lasam intre 5 si 7 min in functie de ce e scris pe ambalaj(ca de, nu mai e ca odata sa faci paste acasa).


Cand legumele s-au inmuiat punem pasta, potrivim cu condimente dupa gust. Sosul se serveste cu pastele preparate.


Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste(spirale)cu sos din sunculita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

30.03.2011, 10:31

bun

LUK 1

30.03.2011, 11:31

bune bune

bucatarimcudiana 1

02.04.2011, 22:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne rigati cu ciuperci si smantana