Paste(spirale)cu sos din sunculita afumata

de maxion in Paste, 29 Mar 2011 | 3319 vizualizari

 

ceva rapid de preparat si gustos

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste(spirale)
  • 200 gr sunculita afumata (cuburi)
  • 1 ciapa potrivita
  • 1/2 ardei gras
  • 1 morcov
  • 250 ml pasta de tomate
  • condimente(vegeta,piper,rosmarin,origano,busuioc)
  • parmezan italian razuit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste(spirale)cu sos din sunculita afumata:

pregatim pastele : punem o oala cu 1,5 litri de apa cu o lingurita de sare la fiert.


In timp ce fierbe apa pregatim sunculita afumata o punem la prajit intr-un pic de ulei de masline si curatam legumele. Ceapa o tocam fideluta, mmorcovul si ardeiul cubulete, (dar sa fim atenti la sunculita sa nu se arda).


A, scuze... sa nu uitam de apa care fierbe pentru paste. Daca a fiert, punem pastele si le lasam intre 5 si 7 min in functie de ce e scris pe ambalaj(ca de, nu mai e ca odata sa faci paste acasa).


Cand legumele s-au inmuiat punem pasta, potrivim cu condimente dupa gust. Sosul se serveste cu pastele preparate.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste(spirale)cu sos din sunculita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

30.03.2011, 10:31

bun

LUK 1

30.03.2011, 11:31

bune bune

bucatarimcudiana 1

02.04.2011, 22:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata