Pastrama de casa

de laura_n in Mezel de casa, 27 Mar 2014 | 22170 vizualizari

COMENTARII (50)

Tabita _ 1

27.03.2014, 16:53

Wow!

MotanLaOale 1

27.03.2014, 16:57

buna rau

deyutzky 1

27.03.2014, 17:03

cat de bine arata!!! sa-mi tai si mie cateva felii MARI )

Miha 1

27.03.2014, 17:07

da' maslina? Cat e maslina?

xana 1

27.03.2014, 17:14

Minunata!!

laura_n 1

27.03.2014, 17:15

chiar! am uitat sa spun cat e maslina )))

laura_n 1

27.03.2014, 17:15

multam frumos! a mancat si teroristul meu, cica: "mami, milosul asta ma ia" ))

laura_n 1

27.03.2014, 17:17

Deyu daca promiti ca nu te mai uiti la chef Sorin )

laura_n 1

27.03.2014, 17:18

poate nu primesc garantat pentru maslina aia )))

AndreaE 1

27.03.2014, 17:19

Cu sau fara maslina e super

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2014, 17:24

In sfarsit!!!!

cristeena20 1

27.03.2014, 17:25

ce bine arata!!!! super buna!!!

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2014, 17:27

Dar carnea de porc de unde ai cumparat-o?!

Miha 1

27.03.2014, 17:31

Laura, pentru garantat tre sa ai joc de glezne. Tu ai?

laura_n 1

27.03.2014, 17:32

Daniela p=[=koooooooooooooooo

laura_n 1

27.03.2014, 17:32

asta a fost tero ))

laura_n 1

27.03.2014, 17:34

eu cumpar de la socri, de la tara carne. pui, vita. Vita am pus si la congelator si imi scot cate un pachet. carnea de porc din comert e mai acceptabila, ca nu-i dopeaza cu antibiotice, dar puiul... iar carne de vita buna eu nu am gasit niciodata in comert

babi5 1

27.03.2014, 17:34

laura_n 1

27.03.2014, 17:36

joc de glezne... hmm, dar din ala de buric nu e bun? ))

Lavinia 1

27.03.2014, 17:41

delicioasa

simona72 1

27.03.2014, 17:44

Bravo Laura! Minunata!! Toti ar trebuii sa-ti urmam exemplu. Mai fac si eu, dar nu pot spune ca mananc doardin cea facuta de mine.

Panacris 1

27.03.2014, 18:58

Direct la probat Prepar Zmeilor sandvisuri în fiecare dimineață și mereu ”bombăn” că e tare apos mușchiulețul

Satisfyyourcravings 1

27.03.2014, 19:03

In sfarsit reteta! Salivez de cand am vazut-o!

AnyCostescu 1

27.03.2014, 19:22

delicios!!! am salvat reteta

Corinuta 1

27.03.2014, 19:42

harnica fata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sunca cu boia