Pastrama de oaie in vin rosu

de ANCA in Oaie, 18 Noi 2009 | 15545 vizualizari

 

...continuarea capitolului 'pastrama', ca nu am putut modifica:)))

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie
  • 100 ml vin rosu
  • mujdei de usturoi
  • un ardei iute rosu
  • o foaie de dafin
  • 2-3 linguri suc de rosii 
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie in vin rosu:

Pastrama se taie fasii subtiri, se pune intr-o tigaie teflonata cu o lingura de ulei de masline, se lasa cateva minute, apoi se adauga vinul rosu, cimbrul, ardeiul iute taiat marunt, usturoi pisat sau mujdei, dafinul si sucul de rosii. Se lasa la foc iute pana este gata carnea si scade putin sosul.

Am amestecat totul cu cartofi prajiti intr-un castron, si am savurat cu un pahar de vin rosu alaturi:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:21

o nebunie

rivka 1

19.11.2009, 10:26

ce ma "enervezi " , merg sa-mi fac un sandwich...

ANCA 1

19.11.2009, 16:23

v-am dat de 'lucru' la frigider in toiul noptii..Oana, inca astept borcanul, ca-s pe stoc aproape zero la capitolul ardei iuti, deja s-au cam mancat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!