Pastrama de oaie in vin rosu

de ANCA in Oaie, 18 Noi 2009 | 23888 vizualizari

 

...continuarea capitolului 'pastrama', ca nu am putut modifica:)))

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie
  • 100 ml vin rosu
  • mujdei de usturoi
  • un ardei iute rosu
  • o foaie de dafin
  • 2-3 linguri suc de rosii 
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie in vin rosu:

Pastrama se taie fasii subtiri, se pune intr-o tigaie teflonata cu o lingura de ulei de masline, se lasa cateva minute, apoi se adauga vinul rosu, cimbrul, ardeiul iute taiat marunt, usturoi pisat sau mujdei, dafinul si sucul de rosii. Se lasa la foc iute pana este gata carnea si scade putin sosul.


Am amestecat totul cu cartofi prajiti intr-un castron, si am savurat cu un pahar de vin rosu alaturi:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:21

o nebunie

rivka 1

19.11.2009, 10:26

ce ma "enervezi " , merg sa-mi fac un sandwich...

ANCA 1

19.11.2009, 16:23

v-am dat de 'lucru' la frigider in toiul noptii..Oana, inca astept borcanul, ca-s pe stoc aproape zero la capitolul ardei iuti, deja s-au cam mancat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

la 21:24

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

de Rocsi 9

ieri la 20:19

Pizza vegana, cu tofu

de RODIMUR 7

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor