Pulpa de miel la cuptor

de lilik in Oaie, 14 Mai 2011 | 5524 vizualizari

 

este f frageda,se topeste in gura..

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1/2 capatana de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin
  • 1 1/2 pahar vin rosu
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Spalam pulpa si cu un cutit cu varful ascutit o crestam pe toata suprafata.


In fiecare crestatura punem 1/2 catel de usturoi,frecam carnea cu sare,presaram piper,apoi in fiecare crestatura punem si putin rozmarin.


Punem pulpa intr-o tava si punem deasupra ulei de masline,apoi lasam asa 1 ora la frigider.


Trascurs timpul punem in cuptor la 175-180° (in partea de jos a cuptorului) timp de circa 90-120 de minute.


Cand este rumena partea de jos o intoarcem si cand este toata frumos rumenita,spre sfarsit punem vinul.


Dupa ce punem vinul mai lasam 10-15 minute si e gata.


 

TIPS-URI

1

ca sa nu murdariti cuptorul puteti acoperi tava cu un capac sau cu alta tava de aceeasi marime.

2

controlati daca este gata taind pulpa pe mijloc,asta pt a fii siguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

lilik 1

15.05.2011, 21:20

Va multumesc frumos tuturor pt aprecieri

Bunica 1

15.05.2011, 21:50

Ce rumenitaaaa!

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei