MLM de pastrama de oaie

de ANCA in Oaie, 21 Sep 2010 | 22272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie pt 2 portii
  • o ceapa mare
  • un ardei rosu/gogosar
  • un ardei iute
  • usturoi
  • 3-4 rosii coapte bine
  • 100 ml vin rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MLM de pastrama de oaie:

Pastrama se taie fasii subtiri, si se trage la tigaie la foc tare, intr-o picatura de ulei, sau chiar fara, pentru ca va lasa oricum multa zeama.


Cand e pe trei sferturi facuta si zeama a scazut, se stropeste cu vinul rosu, se adauga ceapa, ardeiul gras cubulete, ardeiul iute tocat marunt si se lasa la foc moderat 5 minute.


Se agauga rosiile taiate cubulete si usturoiul pisat, se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se sparg cu atentie 2 oua de-asupra si se lasa la foc mic pana se incheaga. La sfarsit, se presara patrunjel verde.


Merge alaturi o mamaliguta, sau un ayran.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "MLM de pastrama de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ionix 1

23.09.2010, 18:08

ia uite mai.... ne-ai gatit... .. ce frumos arata ce ai gatit tu... eu nu pap dar iau la pachet, pt sot te pupacesc

ANCA 1

24.09.2010, 13:46

Cu placere iti ofer, Ionixule!

elena1988 1

22.03.2011, 18:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker