MLM de pastrama de oaie

de ANCA in Oaie, 21 Sep 2010 | 21071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie pt 2 portii
  • o ceapa mare
  • un ardei rosu/gogosar
  • un ardei iute
  • usturoi
  • 3-4 rosii coapte bine
  • 100 ml vin rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MLM de pastrama de oaie:

Pastrama se taie fasii subtiri, si se trage la tigaie la foc tare, intr-o picatura de ulei, sau chiar fara, pentru ca va lasa oricum multa zeama.


Cand e pe trei sferturi facuta si zeama a scazut, se stropeste cu vinul rosu, se adauga ceapa, ardeiul gras cubulete, ardeiul iute tocat marunt si se lasa la foc moderat 5 minute.


Se agauga rosiile taiate cubulete si usturoiul pisat, se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se sparg cu atentie 2 oua de-asupra si se lasa la foc mic pana se incheaga. La sfarsit, se presara patrunjel verde.


Merge alaturi o mamaliguta, sau un ayran.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "MLM de pastrama de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ionix 1

23.09.2010, 18:08

ia uite mai.... ne-ai gatit... .. ce frumos arata ce ai gatit tu... eu nu pap dar iau la pachet, pt sot te pupacesc

ANCA 1

24.09.2010, 13:46

Cu placere iti ofer, Ionixule!

elena1988 1

22.03.2011, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie inabusita in vin alb