Pastrav cu frigarui de legume

de Constelatialeu in Pastrav, 27 Iun 2017 | 3153 vizualizari

 

Cica e de regim.....pentru altii.....:)))))

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi cca 600 g
  • 1 vanata mica
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mic
  • 6 ciuperci brune
  • 6 ciuperci albe
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • 20 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu frigarui de legume:

Mai intai, mergem si ''pescuim'' pastravul din bazinul de la piata, apoi il curatam crestandu-l pe burta, il spalam bine si-l stergem cu un servetel, apoi ii presaram sare si piper.

Apoi ne apucam de frigarui, spalam legumele, le taiem bucatele potrivite, ciupercile le lasam intregi pentru ca le-am ales mici. Intr-un castron,  punem uleiul, sare si piper si tavalim toate legumele, apoi le asezam pe frigarui, alternand legumele.

Imbracam o tava in hartie de copt, folosim hartia de copt o parte care vine in tava si una care acopera tava, asezam papstravii si frigaruile in tava, acoperim bine cu hartia de copt, pliind pe margine hartia, sub hartie turnam un pahar de apa, bagam tava la cuptor la foc mic, cca. 1 ora.

Cand sunt gata, le asezam pe un platou sau un vas de yena, servim cu lamaie. Sa aveti pofta, eu stiu sigur ca cine a mancat din el a avut pofta.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu frigarui de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pane