Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor

de silvi0ara in Pastrav, 18 Iul 2010 | 5583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi pproaspeti  
  • 8 felii rondele de lamaie  
  • zeama de la 1 lamaie  
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti  
  • sare si piper dupa gust  
  • 12 frunze de salvie proaspete  
  • cimbru proaspat  
  • oregano proaspat
  • maghiran proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor:

Se curata pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament,se ung pestii cu ulei se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamaie, iar in burta fiecarui pastrav se pun cate 2 felii de lamaie si ierburile aromatice,iar usturoiul zdrobit se pune in tava langa peste.






Se da tava la cuptorul prancalzit la 200gC pentru 30-40 de minute.Cand este gata se serveste alaturi de cartofi natur si cateva ciuperci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Ina 1

19.07.2010, 08:26

oricand un pastrav...

silvi0ara 1

19.07.2010, 10:02

Eu nu ma prea omor dupa peste,dar pastravul imi place mult.

Corinuta 1

20.07.2010, 15:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar