Pastrav cu lamaie, unt si verdeata

de Oana in Pastrav, 28 Iun 2009 | 17243 vizualizari

 

Pastravul este unul din favoritii nostri, cu carnea dulce si gustoasa. Iata un mod rapid de preparare.

 

INGREDIENTE

  • 6 pastravi mari
  • 100 g unt
  • o mana de patrunjel verde tocat
  • o lamaie
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu lamaie, unt si verdeata:

Pastele se spala bine si se curata. Se unge o bucata de folie de aluminiu cu putin unt, se aseaza pestele deasupra, se condimenteaza, se pun cateva cubulete de unt in interior si o felie de lamaie. Se mai aseaza si desupra cateva felii de lamaie si se presara verdeata. Se ruleaza bine in folie si se aseaza intr-o tava. Se da tava la cuptor 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu lamaie, unt si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

stemol 1

29.01.2010, 15:48

wow,vad ca a trecut aproape un an de cand ai scris-o,dar acum m-am inregistrat si am trecut-o la favorite,in scurt timp am sa o fac.
A si binenteles furculitele-cele 5 normal-

Oana 1

29.01.2010, 19:24

Multumesc, Stemol

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume