Pastrav cu mamaliguta

de Bya Ralu in Pastrav, 5 Dec 2011 | 7882 vizualizari

 

este o reteta usor de preparat si foarte gustoasa!sa o incercati

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi eviscerati
  • 4 felii de unt
  • 4 felii de lamaie
  • rosii in bulion
  • rozmarin
  • condimente pentru peste
  • vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu mamaliguta:

Se spala pestele, se usuca cu un servet de hartie, se condimenteaza cu rozmarin si condimentele de peste. Se umple cu o felie de unt si cu rosii in bulion si 1 felie de lamaie. Se orneaza cu alta felie de unt si o felie de lamaie. Se pune in folie de aluminiu si se pune la cuptor. Daca doriti sa fie mai crocant, cu 10 minute inainte sa fie gata il scoateti din folie si il puneti iar la cuptor!


Se prepara mamaliguta si un mujdei de usturoi cine prefera! Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

sebirizescu 1

02.07.2013, 14:52

bun bun

roxana_simona 1

02.07.2013, 16:46

bun bun

Bya Ralu 1

02.07.2013, 17:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Păstrăv cu arome mediteraneene