Pastrav cu migdale

de Irina in Pastrav, 10 Oct 2009 | 9087 vizualizari

 

Iata cu ce mi-am delectat familia astazi, la pranz. Desi reteta originala era cu pestele pane, eu l-am preparat la cuptor. Mai sanatos si mai savuros, zic eu.

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 100 g unt
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 50 g migdale
  • patrunjel tocat marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu migdale:

Pastravii curatati i-am asezat intr-o tava, i-am condimentat simplu cu sare, piper si i-am stropit cu putin ulei, zeama de lamaie si apa si i-am pus la cuptor vreme de o ora. Si in timp ce ei se lasau patrunsi de caldura cuptorului eu am trecut la prepararea sosului.

Intr-o tigaie am pus migdalele la prajit in unt si cand au devenit aurii le-am scos pe un servet. Am adaugat in tigaie restul de zeama de lamaie si vinul si am lasat aromele sa se amestece...In final am rasturnat si migdalele la locul lor in sos.

Nu mi-a mai ramas mare lucru de facut. Am asezat pestele pe un platou, am turnat sos peste el, putin patrunjel si cativa fulgi de migdale proaspete. Gustos? Imaginati-va, numai...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Irina 1

11.10.2009, 14:16

Foarte bun a iesit, Oana, intr-adevar!

Bunica 1

12.10.2009, 16:23

Delicio......s !

mihaelar63 1

27.01.2010, 12:32

ceee bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume