Pastrav pe pat de legume picante

de Sim0na in Pastrav, 29 Apr 2015 | 5205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati pastrav eviscerati, fara cap
  • faina
  • ulei
  • 1 fir ceapa verde
  • rosii cherry congelate
  • mazare congelata
  • brocolli congelat
  • 1 cutie mica ciuperci
  • fulgi de ardei iute
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de legume picante:

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald. In acelasi ulei am calit cateva minute ceapa verde taiata rondele, am adaugat rosiile, mazarea si brocolli si le-am lasat cateva minute sa se caleasca. Am pus si ciupercile scurse si spalate, am presarat fulgii de ardei iute, sare si putin piper. Cand legumele s-au sotat, le-am pus intr-o tava, iar deasupra am pus patravii. Am lasat la cuptor cca 30 minute, intorcand pastravii si mestecand usor in legume. In ultimile cateva minute am pornit grilul de la cuptor si am rumenit frumos pastravii. Combinatia de legume picante cu pestele copt a fost nemaipomenita!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de legume picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Geanina87 1

01.05.2015, 15:46

ce bine arata

dantes 1

02.05.2015, 08:26

Bun!

MOKUSKA 1

18.05.2015, 13:11

ce buna eee...sincer, nu as refuza niciodata

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu cartofi si dovlecel umplut cu ciuperci