Pastrav cu migdale

de ianculubita in Pastrav, 30 Sep 2011 | 5323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 2 linguri faina
  • 20 g unt
  • 200 ml smantana lichida
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g fulgi de migdale
  • condimente pentru peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu migdale:

Migdalele,se prajesc in putin unt fara sa se arda;pestele curatat,spalat,condimentat,dat prin faina,se pune in tava si se da la cuptor 5min;se scoate tava se adauga smantana amestecata cu usturoiul pisat si migdale(oprind 1lingura pentru decor)si se mat tine la cuptor 10min;se serveste cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

26.10.2011, 15:07

multi ani cu bucurii si sanatate

ianculubita 1

26.10.2011, 20:52

Multumesc foarte mult,sunteti minunate!!!

RuxyRux 1

26.10.2011, 21:30

La Multi Ani din toata inima!!! Sanatate maxima! Arata minunat!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi