Pastravul lui bunicu'

de mihaelar63 in Pastrav, 5 Iul 2010 | 5556 vizualizari

 

Am vazut pe Jamie la tv spunand ca reteta aceasta o facea bunicul lui . Am ramas uimita dupa ce am preparat pastravul astfel , ca poate fi atat de gustos .

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde 
  • 2 lingurite ulei
  • 2 cartofi mari fierti
  • ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastravul lui bunicu':


  1. se curata si se spala pastravul ,

  2. se condimenteaza cu sare si piper si stropit cu zeama de lamaie .

  3. se umple cu felii de lamaie si patrunjel verde taiat .

  4. prajiti intr-o tigaie in foarte putin ulei , va rezulta o crusta minunata .

  5. am servit cu garnitura de cartofi fierti feliati usor rumeniti in alta tigaie cu tot asa putin ulei , am ornat cu ardei rosu garnitura e de la mine , nu de la bunicu ' ]

 

TIPS-URI

1

pastravul spalat la final cu apa cu otet sau stropit cu lamaie si sters  nu va mai fi alunecos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravul lui bunicu'" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

nadina73 1

07.07.2010, 00:35

si eu vreu macar o bucatica mica de tot,super nota 10

mihaelar63 1

07.07.2010, 21:40

redistribuim portiile si facem parte si pentru nadina si pentru medi

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 21:47

Multumesc,Mihaelar..........stiam eu ca nu ma uiti ,mai ales cand e vorba de peste...............pup!..........

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata