Pastravul lui bunicu'

de mihaelar63 in Pastrav, 5 Iul 2010 | 7751 vizualizari

 

Am vazut pe Jamie la tv spunand ca reteta aceasta o facea bunicul lui . Am ramas uimita dupa ce am preparat pastravul astfel , ca poate fi atat de gustos .

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde 
  • 2 lingurite ulei
  • 2 cartofi mari fierti
  • ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastravul lui bunicu':

  1. se curata si se spala pastravul ,
  2. se condimenteaza cu sare si piper si stropit cu zeama de lamaie .
  3. se umple cu felii de lamaie si patrunjel verde taiat .
  4. prajiti intr-o tigaie in foarte putin ulei , va rezulta o crusta minunata .
  5. am servit cu garnitura de cartofi fierti feliati usor rumeniti in alta tigaie cu tot asa putin ulei , am ornat cu ardei rosu garnitura e de la mine , nu de la bunicu ' ]

TIPS-URI

1

pastravul spalat la final cu apa cu otet sau stropit cu lamaie si sters  nu va mai fi alunecos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravul lui bunicu'" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nadina73 1

07.07.2010, 00:35

si eu vreu macar o bucatica mica de tot,super nota 10

mihaelar63 1

07.07.2010, 21:40

redistribuim portiile si facem parte si pentru nadina si pentru medi

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 21:47

Multumesc,Mihaelar..........stiam eu ca nu ma uiti ,mai ales cand e vorba de peste...............pup!..........

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor pe pat de legume