Pastrav italian

de MyFancyCake in Pastrav, 15 Sep 2011 | 9204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi,
  • 3 linguri ulei masline,
  • 2 catei usturoi,
  • condimente dupa gust (eu am folosit boia dulce, verdeturi italiene, sare, piper),
  • sucul de la 1 lamaie, 
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav italian:

Se curata pestele si se sareaza.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sucul de la lamaie, uleiul de masline si condimente. Cu acest amestec se ung foarte bine pestii.Se lasa pastravul lae marinat (in frigider) peste noapte. Daca nu est posibil lasati-l macar 3-4 ore.A doua zi  dam pestele prin pesmet pe ambele parti.Asezam pestele intr-o tava cu grill.

Lasam pestele in cuptorul incins la 180 grade Celsius pana se rumeneste bine pe ambele parti.

Noi i-am servit cu cartofi de primavara si cu unt aromat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav italian" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor