Pastrav prajit cu orez

de AndreaE in Pastrav, 4 Noi 2013 | 2471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastrav
  • 250 gr orez
  • 2 morcovi
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • O cescuta de ulei de masline
  • Ulei pentru prajit
  • Sare, piper , chimen , condimente de peste
  • Patrunjel
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit cu orez:

Se pune orezul la fiert. Se toaca marunt usturoiul si ceapa , se caleste un pic in uleiul de masline , apoi se adauga morcovul , ardeiul, dovlecelul tocat cubulete. Se pune apa cat sa acopere legumele . Intre timp se curata bine pestele si se taie in bucat ( am avut 6 pastravi mai micuti si le-am taiat in doua ). Le-am condimentat cu condiment pentru peste , le-am dat prin faina si pesmet si le-am pus la prajit in ulei incins. Cand s-au prajit le-am scos pe servetele ca sa se scurga uleiul.


Cand s-au inmuiat legumele , am adaugat orezul fiert , am pus sare , piper , chimen si patrunjel tocat si mestecand am mai lasat 2-3 minute pe foc.


Am servit cu mujdei .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Andreea Caroline 1

05.11.2013, 10:51

laura_n 1

05.11.2013, 14:46

big like din partea mea

Alina26 1

26.11.2013, 11:05

ce bine arata!!!.-bd n-am mancat niciodata cu orez,deobicei fac cartofi natur sau o simpla salata!!!cred ca e bun si cu orez!!!! .-bd

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu fenicul, orez brun si sparanghel