Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru pranzul de astazi am facut un pastrav atat de aromat si delicios cu seminte de fenicul, o nebunie!! Neaparat sa incercati!
Orezul l-am spalat si l-am pus la fiert cu 4 cani de apa si sare, am pus capacul si am lasat la foc potrivit pana s-a absorbit toata apa si orezul a fost fiert. Secretul este sa nu ridicati capacul si sa nu amestecati in orez pana nu s-a absorbit toata apa. A iesit delicios!
Pestele curatat si spalat, l-am pus intr-o tigaie ceramica, stropit cu ulei de masline, presarat cu baza mirodenia de la fuchs, iar in interior am presarat semintele de fenicul si busuiocul uscat. Am pus capacul si l-am lasat pe foc pana s-a facut pe o parte, apoi l-am intors pe partea cealalta. Am oprit focul si l-am lasat acoperit pana s-a fiert orezul.
Sparanghelul l-am oparit putin in apa fiarta, apoi l-am pun intr-un bol cu apa rece-rece, l-am scurs si l-am tras la tigaie cu putin ulei de masline, usturoi taiat fin si putina sare.
Am servit totul cu o salata verde cu otet balsamic.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult