Pastrav pe pat de legume la cuptor

de florenta72 in Pastrav, 28 Apr 2013 | 6185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi de marime medie
  • 2 morcovi medii
  • o telina
  • o legatura de ceapa verde
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • vin alb demisec - 1 pahar mare 400ml
  • apa 450ml
  • ulei de floarea soarelui, cativa stropi
  • o lamaie
  • marar - o legatura
  • piper macinat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de legume la cuptor:

Am taiat legumele fasii si rondele, ceapa verde taiata marunt, pestele curatat si spalat. Am pus putin ulei in tava, si am format un pat din legume in trei straturi peste care am aseazat pastravii stropiti cu putin ulei. Optional se pot introduce bucatele de legume in interiorul pastravilor. Am condimentat cu sare si piper dupa gust, am turnat apa si vinul in tava dupa care am introdus la cuptor aproximativ 60 de minute la foc mic. Dupa ce s-au rumenit pastravii, iar sosul a scazut, am scos tava, am stropit cu putina zeama de lamaie peste pastravi, am ornat cu rondele de lamaie si am presarat marar tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

28.04.2013, 12:49

Bine ai venit!

MotanLaOale 1

28.04.2013, 14:49

adry88 1

28.04.2013, 14:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la tava cu legume