Pastravi in malai

de anca_rm in Pastrav, 19 Sep 2013 | 2648 vizualizari

 

Pentru cei carora le place pastravul :)

 

INGREDIENTE

  • pastravi ( cate persoane aveti la masa )
  • sare
  • piper
  • o lamaie
  • 3 linguri faina malai
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastravi in malai:

Curatam pastravii si ii spalam bine .


Ii condimentam bine cu sare si piper si peste ei stoarcem o lamaie . Lasam sa stea cam 10 minute .


Pe o farfurie punem faiana de malai si tavalim pestele prin ea in asa fel incat sa fie acoperiti bine cu malai.


O tigaie o punem pe aragaz si punem in ea ulei cat sa ii acopere fundul. Cand este fierbinte uleiul punem pastravii si lasam sa se prajeasca cam 5 minute pe o parte . Intoarcem pe partea cealalta si mai lasam 5 minute.


Trebuie sa fie rumeniti frumos .


Se servesc cu garnitura preferata si sos , sau ca atare .



P.S. Pestele nu trebuie lasat sa stea cu sare mult timp deoarece sarea scoate apa din el si nu mai este la fel de gustos


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi in malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

anca_rm 1

19.09.2013, 12:11

multumesc , va pup pe toti care ati trecut pe la reteta mea

Rocsi 1

19.09.2013, 13:46

Iau unul pentru mama

anca_rm 1

19.09.2013, 14:09

te rog sa servesti Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit