Pastrav salmonat la cuptor

de cristeena20 in Peste, 5 Ian 2015 | 1414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav mai mare salmonat
  • verdeturi (patrunjel, busuioc, cimbru verde, coriandru verde)
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • sare, piper alb, suc de lamaie, praf de usturoi, vin alb

Sos: un cub de unt , zeama de lamaie

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav salmonat la cuptor:

Pentru mine pestele, cuc at e mai simplu preparat , cu atat e mai bun, mai gustos. Imi place sa simt aromele naturale , deci il prefer in cuptor sau la gratar.


Pastravul curatat (eu asa l-am luat de la supermarket) , dar intreg se cresteaza usor pe diagonala. Il stergem bine cu servet absorbant si il saram si pudram cu putin piper alb si cu praf de usturoi .Stropim cu ulei de masline si cu zeama de la o lamaie. In interior adaugam un buchet de verdeturi proaspete pentru aromatizare si o jumate de lamaie.


Incingem cuptorul si dam pestele pana se coace. Avem grija sa nu il prajim prea tare, ca devine sec. Il incercati cu un cutit, daca se desprinde usor de pe coloana si nu iese suc roz, e gata. Se servesc fileuri in farfurie.


Eu am servit alaturi de cartofi fierti in apa cu sare si o foaie de dafin. La servire am turnat peste peste si cartofi un sos facut din unt topit la foc mic cu zeama de lamaie. Si bineinteles e foarte bun alaturi de salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav salmonat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

anca_rm 1

06.01.2015, 11:42

cat de bunnnnn

elucubratiiculinare 1

06.01.2015, 16:30

foarte bun

mirela0911 1

08.01.2015, 13:53

Buuuun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Macrou picant cu cartofi şi cremă de usturoi