Pastravi a la jamie

de mihaelar63 in Pastrav, 13 Ian 2010 | 10312 vizualizari

 

inspirata de o reteta a lui jamie oliver.aveam niste pastravi mici proaspeti , am zarit la supermarket lamai pitice [limequat] si mi-am zis ca se potrivesc !!!

 

INGREDIENTE

  • 8 pastravi mici  [ 150 gr/ buc]
  • 8 limequat [lamai pitice , vezi imaginea]
  • 1 lamie
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • sos de soia
  •  4 catei de usturoi
  • ardei pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastravi a la jamie:


  1. pastravul se curata si se spala , se incresteaza pe spate

  2. se aseaza in tava cu usturoiul feliat , cimbru ,sare si piper .

  3. se stropeste cu ulei de masline, zeama de lamaie ,si sos de soia .

  4. se da la cuptor bine incalzit 30 min , foc iute .

  5. se decoreaza cu ardei si limequat .

 

TIPS-URI

1

dupa ce curatati pastravul il spalati in apa cu otet , nu va mai fi lipicios

2

serviti cu un sos de usturoi si smantana .

3

nu uitati de pahar de vin alb sec si rece .[ ex. feteasca regala ]

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi a la jamie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Teo 1

13.01.2010, 22:46

dupa zambetul pe care il afisati pareti ''bine crescuta'' vesela si ''de treaba'',in bucatarie;sunt nebuna dupa peste ,iar sosul cu smantana si usturoi e grozav.

mihaelar63 1

14.01.2010, 00:00

chiar prea bine crescuta
ptr sos o sa revin cu reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de rosii in sos tomat