Pastravi la cuptor cu doua umpluturi

de Toamna07 in Pastrav, 14 Iun 2013 | 8981 vizualizari

 

Doua feluri usoare,gustoase si speciale de a pregati acest minunat si popular peste !
Doua retete pentru o cina in familie care o sa va incante .
Este pestele meu preferat pe care-l cumpar ori de cate ori ajung la munte si imi iese in cale o pastravarie.:)

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru 4 pastravi umpluti cu rosii si masline:

  • 4 pastravi medii
  • 4 rosii
  • 1 ceapa
  • 100 g masline rondele
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 lingurite de ulei de masline
  • 2 lingurite de zeama de lamaie
  • sare,piper,chilli uscat
  • hartie de copt

Ingrediente pentru 4 pastravi umpluti cu ciuperci si lamaie:

  • 4 pastravi medii
  • 300 g ciuperci feliate
  • 200 g unt
  • 2 lamai
  • marar
  • chilli
  • folie de Aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastravi la cuptor cu doua umpluturi:

Mod de preparare pastravi umpluti cu rosii si masline:


Intr-un mojar,zdrobim usturoiul si-l frecam cu ulei,sare,piper si zeama de lamaie pana se obtine o pasta omogena.

Se curata,se spala si se usuca pestii,apoi se ung cu pasta de usturoi.

Separat,amestecam maslinele cu ceapa taiata rondele,rosiile in cubulete,chilli si patrunjelul tocat marunt.

Umplem pestii cu acest amestec si-i asezam pe hartie de copt.

Daca a ramas umplutura,pune-o deasupra .

Optional,daca ne place,mai punem usturoi tocat deasupra pestilor.

Strangem foarte bine hartia la capete.Asezam pastravii intr-o tava si-i lasam la cuptor,la foc moderat,30 de minute.


Sunt extraordinari !:)


Mod de preparare pastravi umpluti cu ciuperci si lamaie:


Pastravii curatati se asaza fiecare sub doua cubulete de unt ,pe folie de aluminiu ;se asezoneaza bine pe interior si exterior cu sare,piper,chilli.

In burta pestilor punem cubulete mici de unt, marar tocat,felii de lamaie si ciuperci.Presaram marar si strangem bine folia la capete.

Dam la cuptor super incins pentru 20-25 de minute.Cand desfacem folia sau hartia pergament avem grija sa nu risipim zeama gustoasa pe care o vom savura cu o bucatica de paine neagra.:)

Putem servi cu baby carrots trasi la tigaie cu putin marar.


Deliciosi !



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi la cuptor cu doua umpluturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

14.06.2013, 20:37

Super

Toamna07 1

17.06.2013, 11:55

Multumesc!

cristeena20 1

21.06.2013, 14:16

foarte bun!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!