Pate de ficat

de ana in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 4639 vizualizari

 

aspectul nu-i prea comercial ,dar e foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 150 gr unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat:

Fierbem ficateii ii scurgem de apa ,dar mai pastram putin, ii pasam cu blanderul si in functie de consitenta dorita mai adaugam lichid apoi adaugam untul .Pastram la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

ana 1

07.06.2010, 21:23

Asa e Medi ,multumesc

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 11:28

i-ai dat si lui teo?...am zis si eu ca o sa-i fac lui andutu dar nu am blender astept sa castigam concursul si apoi fac si eu

ana 1

08.06.2010, 14:19

Pusi i-am dat si ii place f mult .Merge si pasat cu furculita ,bine n-o sa mai iasa asa fin ,dar gustul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute in sos de maioneza