Drob mixt

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 14506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pipote pui
  • 500 gr ficatei pui
  • 1 plaman porc
  • 1 limba porc
  • 1 inima porc
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 1 morcov
  • 3-4 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 6-7 oua pentru compozitie
  • 3 oua uns
  • oua fierte tari daca vreti sa puneti pe mijlocul drobului,daca nu atunci il faceti simplu
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob mixt:

Spalam pipotele si ficatelul de pui.

Intr-o oala punem pipotele de pui.

cand au fiert cam pe jumatate ,punem si ficatelul si le lasam sa fiarba,dar nu le lasati pana se farama.

Spalam organele de porc.

Le punem intr-o oala la fiert si cand sunt gata le punem la racorit.

limba o curatam de pielita dupa ce a fiert.

intr-o tigaita punem morcovul ,curatat ,la fiert.

Organele fierte si racite ,le tocam maruntel cu cutitul.

ceapa verde o spalam si o taiem rondele.

mararul si patrunjelul le spala,le indepartam cozile si le tocam marunt.

intr-un bol punem maruntaiele tocate,carnea tocata si verdeata maruntita.

taiem si morcovul fiert maruntel si il adaugam peste celelalte ingrediente.

condimentam cu sare si piper ,si 6-7 oua.

amestecam bine toate ingredientele.

luam 3 tavi de chec le  ungem cu putina margarina si punem hartie de copt.

punem putina compozitie in fiecare tava,apoi punem oua fierte tari,apoi acoperim iar cuun rand de  compozitie de drob(eu am facut si cu ou fiert si simplu).

batem 3 oua spuma si ungem droburile.

dam tavile in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt gata(dureaza mai bine de o ora).

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob mixt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de iepure de casa