Drob mixt

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 11096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pipote pui
  • 500 gr ficatei pui
  • 1 plaman porc
  • 1 limba porc
  • 1 inima porc
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 1 morcov
  • 3-4 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 6-7 oua pentru compozitie
  • 3 oua uns
  • oua fierte tari daca vreti sa puneti pe mijlocul drobului,daca nu atunci il faceti simplu
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob mixt:

Spalam pipotele si ficatelul de pui.

Intr-o oala punem pipotele de pui.

cand au fiert cam pe jumatate ,punem si ficatelul si le lasam sa fiarba,dar nu le lasati pana se farama.

Spalam organele de porc.

Le punem intr-o oala la fiert si cand sunt gata le punem la racorit.

limba o curatam de pielita dupa ce a fiert.

intr-o tigaita punem morcovul ,curatat ,la fiert.

Organele fierte si racite ,le tocam maruntel cu cutitul.

ceapa verde o spalam si o taiem rondele.

mararul si patrunjelul le spala,le indepartam cozile si le tocam marunt.

intr-un bol punem maruntaiele tocate,carnea tocata si verdeata maruntita.

taiem si morcovul fiert maruntel si il adaugam peste celelalte ingrediente.

condimentam cu sare si piper ,si 6-7 oua.

amestecam bine toate ingredientele.

luam 3 tavi de chec le  ungem cu putina margarina si punem hartie de copt.

punem putina compozitie in fiecare tava,apoi punem oua fierte tari,apoi acoperim iar cuun rand de  compozitie de drob(eu am facut si cu ou fiert si simplu).

batem 3 oua spuma si ungem droburile.

dam tavile in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt gata(dureaza mai bine de o ora).

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Drob mixt-0
Drob mixt-1
Drob mixt-2
Drob mixt-3
Drob mixt-4

COMENTARII (21)

adry88

adry88 1

03.06.2011, 15:26

camelia75

camelia75 1

04.05.2013, 15:40

Rocsi

Rocsi 1

04.05.2013, 16:29

Camelia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!