Pate de ficat de pui

de Irina in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2009 | 11040 vizualizari

 

O reteta delicioasa, potrivita si celor mici, dar si celor mari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 3 cepe mici
  • 100 g unt
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura suc de mere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de pui:

Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana se inmoaie. Se adauga ficateii, mararul, condimentele si in final sucul de mar. Cand ficateii s-au patruns bine se iau de pe foc si se lasa la racit. Se mixeaza apoi pentru a obtine un amestec foarte fin. Se serveste cu felii de paine prajita, castraveciori, rosii, dupa bunul plac al fiecaruia.

Pentru copii am facut diferite forme din paine prajita si apoi le-am uns cu pate, pentru a fi mai atragatoare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

28.09.2009, 19:44

Cristinne, la fel ne facea si noua mama cand eram mici si era foarte bun, intr-adevar.

Bunica 1

16.10.2009, 15:57

Bun , bun ! L-am facut si eu , dar in loc de suc de mere am pus suc de portocale. A iesit deli.....cios !

CookieMonster 1

26.03.2013, 16:30

este absolut incantator!! si eu fac destul de des pateu in casa, foarte bun si sanatos

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui