Pate de somon afumat cu ceapa rosie si maioneza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 614 vizualizari

 

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand spun somon afumat, gandul meu se duce urgent la ceapa rosie :))))))ceva de genul slanina fara ceapa nu se pupa :)))))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata maricica somon afumat( la cald preparat termic)
  • 4 linguri maioneza
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de somon afumat cu ceapa rosie si maioneza:

Sa zicem ca din cantitatea asta mananca 3 persoane....sa zicem :)))))))


Somonul se verifica de oase, se pune in blender impreuna cu uleiul de masline, maioneza, ceapa rosie sare si piper dupa gust( asa din ochi).


Se mixeaza pana ajunge la consistenta dorita si se transfera in bol.


Se mananca pe tartine de paine prajita cu ceapa rosie desigur :)))) nu-i de gluma cu poftele astea!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de somon afumat cu ceapa rosie si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

anca_rm 1

05.04.2016, 11:47

as gusta din asta ca pare interesant

noiinbucatarie 1

06.04.2016, 16:44

bun

RuxyRux 1

06.04.2016, 22:21

Multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sunca