Sufleu de conopida

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 7742 vizualizari

 

Stim cu totii care este consistenta unui sufleu;usor,spumos,moale interior si crocant exterior,aromat cand e facut cu fructe
De aceasta data,am avut curaj sa pun sufleul in tava de chec;nu va imaginati cat de bun este,dar l-am tinut in cuptor la foc mic de ma plictisisem asteptand

 

INGREDIENTE

  • 1conopida mica
  • 1dovlecel
  • 4oua
  • 50g unt
  • 2linguri faina
  • 1cana cu lapte
  • sare,piper,4linguri cascaval ras sau alta branza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Dovlecelul curatat de coaja,taiat,il punem la fiert cu buchetelele de conopida 20min.in apa cu sare;intr-un vas facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,apoi dam deoparte; dupa ce conopida a fiert,strecuram,pasam cu blenderul apoi amestecam piureul cu sosul bechamel,adaugam galbenusurile,cascavalul,condimentam iar la sfarsit adaugam albusurile batute spuma,amestecand usor cu o lingura;rasturnam in forma de chec unsa cu ulei de masline si lasam la cuptor la foc mic pana se rumeneste si se intareste putin atunci cand facem un test cu scobitoarea.

 

TIPS-URI

1

un sfat pe care probabil unele dintre voi il cunoasteti

2

atunci cand aveti un preparat mai sensibil cum e si acest sufleu si va e teama sa-l rasturnati din forma,puneti un platou,o farfurie deasupra,rasturnati acoperiti cu cateva prosoape de bucatarie si lasati 20-30min.pana ce preparatul cade singur

3

e valabila metoda chiar si pentru dulciuri(verificata de mine)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sim0na 1

08.07.2013, 14:33

super buna!

Rocsi 1

08.07.2013, 15:11

ianculubita 1

08.07.2013, 16:35

ha,ha bunica,nu stii ce mananci in combinatie cu cascavalul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella