Pateu de butterfish afumat

de RuxyRux in Peste, 2 Noi 2015 | 1207 vizualizari

 

O incredibila bunatate....neaparat sa-l gustati macar o data...merita din plin! Il puteti aranja intr-o farfurie intr-un mod mai deosebit...sau il puteti intinde taraneste pe paine de secara cu o ceapa rosie de apa alaturi...vai!

 

INGREDIENTE

  • o bucata grosuta de butterfish afumat( 350 gr)
  • 2 galbenusuri fierte tari
  • 70 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • un varf de lingurita de turmeric
  • piper negru un praf
  • o lingurita de mustar
  • ceapa rosie de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de butterfish afumat:

Ouale se fierb 5 sau 6 minute pana devin tari.


Se alege pestele, se pune in blender, impreuna cu untul, uleiul de masline, galbenusurile, mustarul, turmericul si piperul.


Se mixeaza pana devine totul o crema omogena. Pateul se pastreaza la rece pana cand il mancam.


Noi l-am mancat pe paine de secara cu ceapa rosie buna si dulce...mmmmmm....n-am cuvinte sa va descriu cat este de gustos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de butterfish afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

02.11.2015, 23:06

Eu nu o sa fac nazuri servesc si asa taraneste ,... si aranjat

mirela0911 1

03.11.2015, 07:00

Cred ca e tare buna, mi-ar place așa cu ceapă!

Gherca Daniela 1

03.11.2015, 09:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Red fish pe pat de legume la cuptor