Pateu de butterfish afumat

de Rux in Peste, 2 Noi 2015 | 622 vizualizari

 

O incredibila bunatate....neaparat sa-l gustati macar o data...merita din plin! Il puteti aranja intr-o farfurie intr-un mod mai deosebit...sau il puteti intinde taraneste pe paine de secara cu o ceapa rosie de apa alaturi...vai!

 

INGREDIENTE

  • o bucata grosuta de butterfish afumat( 350 gr)
  • 2 galbenusuri fierte tari
  • 70 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • un varf de lingurita de turmeric
  • piper negru un praf
  • o lingurita de mustar
  • ceapa rosie de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de butterfish afumat:

Ouale se fierb 5 sau 6 minute pana devin tari.

Se alege pestele, se pune in blender, impreuna cu untul, uleiul de masline, galbenusurile, mustarul, turmericul si piperul.

Se mixeaza pana devine totul o crema omogena. Pateul se pastreaza la rece pana cand il mancam.

Noi l-am mancat pe paine de secara cu ceapa rosie buna si dulce...mmmmmm....n-am cuvinte sa va descriu cat este de gustos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de butterfish afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

02.11.2015, 23:06

Eu nu o sa fac nazuri servesc si asa taraneste ,... si aranjat

mirela0911 1

03.11.2015, 07:00

Cred ca e tare buna, mi-ar place așa cu ceapă!

Gherca Daniela 1

03.11.2015, 09:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA