Pateu de ficatei de pui

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2011 | 3692 vizualizari

 

Este reteta care o prepar eu,dupa gusturile mele,fara ceapa si fara usturoi.Am inceput sa mananc pateu de casa,cu mai putine E-uri, zic eu.Usor de preparat si nu ia mult timp.Cred ca poate fi foarte bun si in meniurile pt.copii.

 

INGREDIENTE

  • 350 g ficatei pui
  • 1 lingurita mustar dulce(Knorr cu miere)
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingurita smantana
  • 1 ligurita rasa marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de ficatei de pui:

Ficateii se fierb in apa cu sare.Se strecoara si se lasa la racorit,apoi se paseaza cu furculita sau se dau in blender.Apoi se amesteca bine cu restul de ingrediente.Cantitatile sunt relative,in functie de consistenta si gust.

 

TIPS-URI

1

Maioneza=Kartoffel-Salat,eu numai din aceasta folosesc la orice

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

24.09.2011, 08:04

la multi ani!

Bucataras 1

24.09.2011, 08:15

la multi ani!

rodicamaria 1

24.09.2011, 11:38

Va multumesc pt urari ! O sa postez mai tarziu cateva retete.Prajitura "magica"care am facut-o pt ziua mea,salata mea de vinete,"vegeta"de casa(asta e gata abia maine).

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de pui