Pateu de ficatei de pui

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2011 | 5738 vizualizari

 

Este reteta care o prepar eu,dupa gusturile mele,fara ceapa si fara usturoi.Am inceput sa mananc pateu de casa,cu mai putine E-uri, zic eu.Usor de preparat si nu ia mult timp.Cred ca poate fi foarte bun si in meniurile pt.copii.

 

INGREDIENTE

  • 350 g ficatei pui
  • 1 lingurita mustar dulce(Knorr cu miere)
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingurita smantana
  • 1 ligurita rasa marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de ficatei de pui:

Ficateii se fierb in apa cu sare.Se strecoara si se lasa la racorit,apoi se paseaza cu furculita sau se dau in blender.Apoi se amesteca bine cu restul de ingrediente.Cantitatile sunt relative,in functie de consistenta si gust.

TIPS-URI

1

Maioneza=Kartoffel-Salat,eu numai din aceasta folosesc la orice

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

24.09.2011, 08:04

la multi ani!

Bucataras 1

24.09.2011, 08:15

la multi ani!

rodicamaria 1

24.09.2011, 11:38

Va multumesc pt urari ! O sa postez mai tarziu cateva retete.Prajitura "magica"care am facut-o pt ziua mea,salata mea de vinete,"vegeta"de casa(asta e gata abia maine).

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

pe 15.04 la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat de pui(de casa)