Pateu vegetal

de Catalina L in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 6958 vizualizari

 

Va propun o reteta de pateu din linte.
Ideal in perioadele de post si nu numai. 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/pateu-vegetal.html

 

INGREDIENTE

  • 150 g de linte verde (o spalati si o puneti in apa rece, se fierbe timp de 45 minute)
  • 120 g de miez de nuca
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita piper proaspat macinat
  • 1 lingurita de paprika
  • 1 lingura de sos soia
  • 1 lingurita de sare fina
  • 1 lingura verdeata tocata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu vegetal:

Scurgeti lintea si pastrati un pic din apa in care a fiert. Puneti toate ingredientele intr-un mixer si mixati pana obtineti o pasta.

Adaugati un pic din apa pastrata, daca vise pare cam groasa.

Verificati de sare si piper.

Puneti in borcane sau in cutii de plastic.

Se pastreaza la rece.

Un deliciu cu o paine proaspata si crocanta si cu castraveti in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu vegetal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ciuperci de padure