Pateuri cu bacon si branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2016 | 1996 vizualizari

 

"Ziua in care imi rasfat nevasta"
Cu reteta asta am rasfatat multe, multe neveste la Paltinis. :))))

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete aluat foitaj 420g (LIDL)
  • 200g branza de vaca
  • 500g branza de burduf
  • 4 galbenusuri
  • 200g bacon feliat
  • 2 galbenusuri pentru uns
  • seminte de susan
Portii: 32
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu bacon si branza de burduf:

Aluatul este proaspat deci se lucreaza imediat.


Branza de burduf si de vaci se marunteste si se amesteca cu 4 galbenusuri.


Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.


Se taie in 16 bucati.


Pe fiecare bucata se pune la centru cate o jumatate de felie de bacon.


Se pune o lingurita cu varf de amestec de branza pe fiecare bucata.


Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.


Se face cate o taietura oblica pe fiecare pernuta si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.


Se ung cu galbenus de ou si se presara cu susan.


La fel se face si cu foaia a doua de aluat.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata.


Se lasa la racit.


Sunt bune si calde.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si alta branza care va este pe plac.

2

Se poate face cantitatea jumatate sa iasa mai putine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu bacon si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

miki_a 1

21.09.2016, 20:02

Dupa ce am citit pe aici, cu siguranta au fost cele si cele mai bune!

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 12:59

tare bune!

MotanLaOale 1

23.09.2016, 12:31

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi