Peste in aluat foietaj

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 6880 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul "dragoste in bucate".

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj din comert
  • peste file
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste
  • 1 ou pentru uns
  • boabe de piper 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in aluat foietaj:

Pestele se condimenteaza cu sare,piper si condimente pentru peste.Se imbraca in foietaj sub forma de peste.Cu ajutorul unei foarfece se fac solzii iar cu un cutit il crestezi.Se unge cu ou iar cu boabe de piper se fac ochii.Se da la cuptor la foc potrivit pentru 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in aluat foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

05.02.2012, 22:56

Ce exotici pestisori , super

MIUTA 1

05.02.2012, 23:12

Multumesc frumos Mihaela

mena29 1

05.02.2012, 23:15

Super idee!! O sa-mi fac si eu dar acum dai doua bucatele de la tine?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste