Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura

de piko in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 1284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic budinca de vanilie
  • 2 aluaturi foietaj
  • dulceata de zmeura
  • ou pt uns pateurile
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura:

Pentru inceput se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, si se lasa la racit. Foaia de plancinta se intinde si se imparte in 6, pe fiecare bucata se pun 2 lingurite de budinca rece si o lingurita jumate (in functie de preferinta fiecaruia) de dulceata; se ung marginile bucatilor cu oul batut; se dau marginile foietajului unul peste altul (ca un rulou) si se aseaja in tava tapetata cu hartie vegetala;pateurile se ung cu ou si se cresteaza;se dau la cuptorul preincalzit la 200ºC , si se lasa la copt pana se rumenesc frumos. Sunt delicioase. Pofta buna sa aveti!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

10.05.2014, 19:18

mihaelar63 1

12.01.2015, 13:01

La multi ani

Bunica 1

12.01.2015, 15:41

La mulți ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat franţuzesc de clătite