Pateuri cu carne si cascaval

de Constelatialeu in Piine, 3 Dec 2015 | 1494 vizualizari

 

Cand ai asa o lene mare baga un pateu si mai mare.....te apuca alta lene dupa ce mananci...azi e vorba despre lene, noroc ca nu doare.....

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj Bella
  • 250 g carne tocata
  • 100 g cascaval de oaie
  • 2 cepe albe mici
  • 1 ou cu doua galbenusuri
  • sare
  • piper
  • ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu carne si cascaval:

Dureaza mai mult dezghetatul aluatului decat prepararea pateurilor. Deci lasam aluatul s ase dezghete la temperatura camerei. Cat timp se dezgheata pregatim umplutura ca sa nu avem timpi morti in productie.


Taiem ceapa marunt si impreuna cu carnea tocata o punem in tigaia incinsa si calim timp de 10 min, dam si-un praf de sare. Apoi scoatem cu ajutorul unui spumar, sa se scurga zeama lasata, punem intr-un castron si lasam sa se raceasca, apoi adaugam cascavalul ras, ouale, omogenizam si potrivim de sare si piper.


Dupa ce s-a dezghetat aluatul il impartim im 4 patrate, ungem fiecare patrat cu ketchup, apoi pe fiecare patrat punem umplutura, pliem si cu ajutorul unei furculite apasam marginile pateurile, cu un cutit ascutit facem cateva crestaturi pe suprafata pateurilor.


Ungem fiecare pateu cu ulei si le asezam in tava in care am pus hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit cca 30-35 minute, pana incep sa se rumeneasca. Se servesc cu kechup sau simple....sa aveti pofta.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 13:45

mihaelar63 1

04.12.2015, 16:14

No ,tu .Eu tocmai am mancat cu mere si pere ))

miki_a 1

05.12.2015, 05:18

Bune si hranitoare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Colac cu carne si branza