Pateuri cu ciuperci

de Laly in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 6552 vizualizari

 

Sursa Clipe dulci si parfumate.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 15 ciuperci potrivite
  • 3 fire de ceapa verde
  • 100 gr unt
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ou
  • 1 cescuta cu smantana
  • 1 lingura cu faina
  • patrunjel verde
  • 1 galbenus de ou pentru uns
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Preparam mai intai umplutura de ciuperci:spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt.Punem intr-o craticioara untul si dupa ce acesta se topeste adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile.Se lasa sa se inabuse putin.

Separat pregatim un sos alb din smantana,faina,sare,piper si patrunjel verde tocat.Dupa ce s-au inmuiat bine ciupercile se adauga sosul si se mesteca bine sa nu faca cocoloase.Se lasa apoi la racit.

Aluatul se taie sub ce forme doreste fiecare.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Asezam rondelele in tava,punem cu o lingurita din umplutura in mijlocul fiecarui cerc.Adaugam deasupra cascaval ras.Se introduc la cuptor la foc mare la inceput,apoi reducem focul la minim.

Scoatem pateurile cand sunt rumene la suprafata.Sunt delicioase atat calda cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

23.10.2010, 01:23

si eu ca Marianadupa mirosu de ciuperci vin si dormindsant cu destinatia NADINA73 sa intelg nu?super pacat ca nu pot sa dau mai mult de 5f

adriana_bobu 1

23.10.2010, 23:19

minunate...

elena1988 1

24.02.2011, 09:46

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saratele/Saleuri