Pate vegetal tricolor

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2010 | 4680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o forma de chec: Pentru Stratul Alb
  •      2 cutii mici de naut (sau 1 mare, sau 300 g naut fiert )
  •      1 lingura ulei de masline
  •      1/2 de lamaie, sucul
  •      3 linguri pasta tahini
  •      4 catei de usturoi
  • Pentru Stratul rosu
  •      1 borcan de 800 g de ardei capia  copti si curatati
  •      150 g branza feta
  •      1 pachetel gelatina vegetala
  • Pentru Stratul verde
  •      2 legaturi busuioc proaspat
  •      3 legaturi patrunjel
  •      60 g muguri de pin, prajiti uscat
  •      250 g urda (sau branza ricotta, ca tot aia e)
  •      70 ml ulei de masline

 

Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate vegetal tricolor:

Intinde de-a lungul formei folie de plastic in asa fel incat sa fie mai mare decat forma.



Stratul alb: Se mixeaza toate foarte bine, pana ce rezulta o pasta. Se intinde in forma in strat uniform.



Stratul rosu: Mixeaza toate pana ce ajung ca o pasta. Intinde uniform peste stratul alb.



Stratul verde: Mixeaza bine primele 3 ingrediente. Adauga uleiul in fir subtire, amestecand, pana ce amestecul devine onctuos. Adauga branza si mixeaza pana ce amestecul e omogen. Se intinde uniform peste stratul rosu.



Acopera bine cu folie de plastic si tine la frigider 24 de ore. Inainte de a-l servi tine-l la congelator 30 min. Scoate-l din forma, cojeste folia de plastic si serveste-l pe paine de casa, ornat cu frunze de busuioc si patrunjel sau rucola.







Reteta este adaptata dupa site-ul www.epicurious.com

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal tricolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Miha 1

14.06.2010, 15:05

epurasha2bb 1

14.06.2010, 15:44

super Brandu!

mena29 1

18.06.2010, 00:13

Mmmm ce bun e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu branza si marar