Pateuri cu pizza

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 3168 vizualizari

 

Usor de preparat, delicioase, satioase!

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de placinte
  • 1 ou
  • 20 g parmezan
  • 100 g telemea de vaci
  • 100 g sunca de Praga
  • 100 g carnati de porc semiafumati
  • 50 g jambon de porc prefiert, afumat
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1 lingura bulion de ardei
  • sare, piper, busuioc, oregano, cimbru
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu pizza:

Aluatul de placinta se decongeleaza la temperatura camerei. 

Tocati cubulete mici toate ingredintelele, mai putin parmezanul. Amestecati-le intr-un vas si radeti peste ele parmezanul.

Separat, faceti un sos, amestecand bulionul de rosii cu cel de ardei si condimentele, dupa gust.

Aluatul de placinta, il intindeti pe masa de lucru si-l taiati in forme patrate ( ca in poza de mai jos). Ungeti fiecare patrat in parte cu sosul preparat si apoi puneti din compozitie cate o lingura in fiecare.

Formati niste triunghiuri, lipind doua din colturile opuse ale patratului. Lipiti marginile apasand cu furculita, atat cat sa nu se desfaca in cuptor. 

Ungeti fiecare bucata in parte cu unt si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Coaceti-le in cuptor pentru aproximativ 20 minute, sau pana se rumenesc la suprafata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

CameliaR 1

04.04.2016, 14:58

Bune, bune!

Bya Ralu 1

04.04.2016, 15:51

bune

Rocsi 1

05.04.2016, 10:41

Faine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane