Patrate cu fulgi de ovaz

de Sylvia in Piine, 15 Apr 2010 | 4127 vizualizari

 

Am vazut aceasta forme de painici la magazin si mi-au placut foarte mult..

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de faina tip 55,
  • 150 grame de fulgi de ovaz,
  • 25 grame drojdie,
  • 200 ml lapte,
  • 100-150 ml  apa ( depinde de faina) ,
  • 2 linguri de ulei de masline,
  • un ou,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrate cu fulgi de ovaz:

Eu am facut aluatul cu masina de facut paine, am pus prima data lichidele si drojdia si apoi faina si fulgii de ovaz si sarea.


Dupa ce a dospit am intins o foaie de aproximativ 3 cm si am taiat cu un cutit bine ascutit patrate cu latura de 4-5 cm .


Le-am pensulat cu lapte si am presarat pe unele faina, pe altele susan simplu sau susan negru si le-am mai lasat la dospit 25 de minute.


Le-am copt in cuptorul preincalzit la 210 grade timp de 30 de minute .


Au iesit foarte gustoase si pufoase si se pastreaza bine de pe o zi pe alta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrate cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sylvia 1

15.04.2010, 17:41

Ma bucur ca va place ! Oana am pus pozele

mihaelar63 1

16.04.2010, 00:01

direct la favorite merg painicile

ionix 1

16.04.2010, 17:17

ce-mi plac... o super idee pt atunci cand ai musafiri...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Lipie