Patrate cu fulgi de ovaz

de Sylvia in Piine, 15 Apr 2010 | 3934 vizualizari

 

Am vazut aceasta forme de painici la magazin si mi-au placut foarte mult..

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de faina tip 55,
  • 150 grame de fulgi de ovaz,
  • 25 grame drojdie,
  • 200 ml lapte,
  • 100-150 ml  apa ( depinde de faina) ,
  • 2 linguri de ulei de masline,
  • un ou,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrate cu fulgi de ovaz:

Eu am facut aluatul cu masina de facut paine, am pus prima data lichidele si drojdia si apoi faina si fulgii de ovaz si sarea.


Dupa ce a dospit am intins o foaie de aproximativ 3 cm si am taiat cu un cutit bine ascutit patrate cu latura de 4-5 cm .


Le-am pensulat cu lapte si am presarat pe unele faina, pe altele susan simplu sau susan negru si le-am mai lasat la dospit 25 de minute.


Le-am copt in cuptorul preincalzit la 210 grade timp de 30 de minute .


Au iesit foarte gustoase si pufoase si se pastreaza bine de pe o zi pe alta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrate cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sylvia 1

15.04.2010, 17:41

Ma bucur ca va place ! Oana am pus pozele

mihaelar63 1

16.04.2010, 00:01

direct la favorite merg painicile

ionix 1

16.04.2010, 17:17

ce-mi plac... o super idee pt atunci cand ai musafiri...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paine rapida