Patrate cu fulgi de ovaz

de Sylvia in Piine, 15 Apr 2010 | 5818 vizualizari

 

Am vazut aceasta forme de painici la magazin si mi-au placut foarte mult..

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de faina tip 55,
  • 150 grame de fulgi de ovaz,
  • 25 grame drojdie,
  • 200 ml lapte,
  • 100-150 ml  apa ( depinde de faina) ,
  • 2 linguri de ulei de masline,
  • un ou,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrate cu fulgi de ovaz:

Eu am facut aluatul cu masina de facut paine, am pus prima data lichidele si drojdia si apoi faina si fulgii de ovaz si sarea.


Dupa ce a dospit am intins o foaie de aproximativ 3 cm si am taiat cu un cutit bine ascutit patrate cu latura de 4-5 cm .


Le-am pensulat cu lapte si am presarat pe unele faina, pe altele susan simplu sau susan negru si le-am mai lasat la dospit 25 de minute.


Le-am copt in cuptorul preincalzit la 210 grade timp de 30 de minute .


Au iesit foarte gustoase si pufoase si se pastreaza bine de pe o zi pe alta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrate cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sylvia 1

15.04.2010, 17:41

Ma bucur ca va place ! Oana am pus pozele

mihaelar63 1

16.04.2010, 00:01

direct la favorite merg painicile

ionix 1

16.04.2010, 17:17

ce-mi plac... o super idee pt atunci cand ai musafiri...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Burrito vegetarian, de post
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine cu musli