Patratele cu frisca

de Laly in Prajituri, 4 Dec 2010 | 5801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 70 gr cacao
  • 450 ml lapte
  • 50 ml margarina topita (sau ulei)
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • un plic finesse gust de portocala
  • frisca pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu frisca:

Amestecam ingredientele uscate (faina cu praful de copt, zaharul si cacao), apoi turnam treptat laptele si uleiul sau margarina topita, plicul finesse, amestecand continuu.

Va rezulta o compozitie lichida. Tapetam o forma (20/30cm) cu ulei si faina si coacem blatul la foc mic pentru 40-50 minute.

Lasam sa se raceasca complet in tava. Taiem patratele pe care le decoram frisca dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos (ciambellone soffice)